Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Aarding plaatsen

Een aarding laten plaatsen is zo gebeurd door de specialisten van ons bedrijf uit Antwerpen. Of u nu een renovatieproject of een nieuwbouw realiseert; het is altijd van belang om een aarding te laten plaatsen. Dit is namelijk essentieel voor de veiligheid van uw constructie. Tegen een mooie prijs kunt u Helfa inschakelen om een aardingspen te plaatsen. U rekent hierbij op de expertise en het vakmanschap van een ervaren team.

Een aarding laten plaatsen en nog veel meer door dé elektrospecialist in Antwerpen en omstreken

Een aardingspen plaatsen tegen een mooie prijs is niet de enige dienst die wij verlenen. Zo voeren wij ook andere algemene elektriciteitswerken uit die essentieel zijn voor elk gebouw. Onze experten staan namelijk klaar om een situatieschema en een ééndraadschema op te stellen van uw bouwproject, zodat het volledig keuringsklaar is. We bekijken hierbij meteen waar we de aardingspen kunnen plaatsen tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunt u bij slijtage of malfuncties eveneens bij een elektricien van ons terecht. Met meer dan 20 jaar ervaring vertrouwt u bij ons op een kwalitatieve en doeltreffende dienstverlening!

Laat ons een aardingspen plaatsen tegen een mooie prijs

Schakelt u graag ons bedrijf te Antwerpen in om een aarding te laten plaatsen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Laat ons weten hoe de situatie van uw elektrische installaties is bij uw nieuwbouw- of renovatieproject en wij bieden u een complete ondersteuning aan. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het online contactformulier in te vullen.