Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektricien Antwerpen

Elektricien Antwerpen

De elektricien van Helfa is werkzaam in de wijde omgeving van Antwerpen. Wij begrijpen dat als u elektriciteitsproblemen in huis heeft, u graag wil dat deze snel opgelost worden. Daarom kunt u ons zeven dagen per week bereiken. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met u maken om uw elektriciteitsprobleem op te lossen of andere elektriciteitswerken te verrichten. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring. U kunt dus een professionele en kwalitatief hoogwaardige werkwijze verwachten.

Helfa: dé elektricien in de wijde omgeving van Antwerpen

Wij zijn als elektricien werkzaam in de wijde omgeving van Antwerpen; ook net over de Nederlandse grens komen wij graag langs voor uw elektriciteitswerken. Wij verrichten verschillende soorten elektriciteitswerken, zoals:

  • Elektriciteitswerken tijdens een renovatie
  • Elektriciteitswerken bij een nieuwbouwhuis
  • Elektriciteitswerken aanleggen in een badkamer of keuken

Keuringsklaar maken van uw elektrische installaties

Daarnaast kunt u onze elektricien ook inschakelen om bij u in Antwerpen uw elektrische installaties keuringsklaar te maken. Hierbij kunt u denken aan het controleren van de aarding en elektriciteitswerken. Wij controleren dan op mogelijke mankementen en voeren dan eventueel ook herstellingswerkzaamheden uit. We zorgen ervoor dat uw woning weer volledig voldoet aan alle wettelijke eisen voor elektrische installaties zodat het risico op elektrisering en brandgevaar vermindert. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0478 65 23 83.