Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektricien Merksem

Elektricien Merksem

Bent u op zoek naar een elektricien in de buurt van Merksem en Schoten? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van Helfa. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche waarin wij actief zijn. Zodoende kunnen wij u verzekeren dat wij op een professionele en juiste manier omgaan met problemen die u heeft als het aankomt op uw elektriciteit.

Een professionele elektricien in Merksem en Schoten, dat is Helfa

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, een hoge servicegraad is dan ook evident binnen onze organisatie. Dit in combinatie met de nodige kennis en kunde die wij hebben, kunnen we u als elektricien in Merksem of Schoten op een juiste manier helpen. Wij hebben dan ook een breed gamma van diensten binnen ons portfolio, denk hierbij aan:

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden als elektricien in Schoten en Merksem. Voor meer informatie kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0478 65 23 83. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord en vertellen u over de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden.