Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektricien nabij Schoten

Bent u op zoek naar een elektricien in de buurt van Merksem en Schoten? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van Helfa. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche waarin wij actief zijn. Zodoende kunnen wij u verzekeren dat wij op een professionele en juiste manier omgaan met problemen die u heeft als het aankomt op uw elektriciteit.

Een professionele elektricien in Merksem en Schoten, dat is Helfa

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, een hoge servicegraad is dan ook evident binnen onze organisatie. Dit in combinatie met de nodige kennis en kunde die wij hebben, kunnen we u als elektricien in Merksem of Schoten op een juiste manier helpen. Wij hebben dan ook een breed gamma van diensten binnen ons portfolio, denk hierbij aan:

  • Wij kunnen infrarood verwarming implementeren binnen uw woning, of ander desgewenst gebouw;
  • Daarnaast zorgen wij voor de vernieuwing, renovatie of het opnieuw aanleggen van uw elektriciteitswerken binnen uw woning;
  • Wij bedenken en tekenen voor u elektrische installaties uit;
  • Tevens zorgen wij dat uw installatie keuringsklaar is, deze kunnen wij dan ook controleren en plaatsen.

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden als elektricien in Schoten en Merksem en de brede omgeving van Antwerpen. Voor meer informatie kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0478 65 23 83 of door het online contactformulier in te vullen. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord en vertellen u over de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden.