Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteit leggen

Elektriciteit leggen

Elektriciteit laten leggen tijdens een bouw- of verbouwproject laat u over aan de specialisten van Helfa. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Zo kunt u zonder zorgen uw elektriciteit laten keuren en uw woning betrekken. Vraag snel naar uw prijsofferte op maat.

Elektriciteit laten leggen voor uw project

Er zijn heel wat risico’s verbonden aan het leggen van elektriciteit in uw nieuwbouwproject. Daarom kiest u het best voor een professional. Bij het leggen van elektriciteit zorgen we voor de plaatsing van de elektriciteitskast, bekabeling, stopcontacten en schakelaars. Na onze werken is uw woning klaar voor de elektriciteitskeuring.

Laat uw elektriciteit vernieuwen

Wanneer u gaat verbouwen, is het interessant om ook de elektriciteit te laten aanpakken. Door het laten aanleggen van nieuwe elektriciteit verhoogt u uw wooncomfort en bespaart u geld uit op uw verbruik. Daarbij is het mogelijk om een renovatiepremie of verbeteringspremie van de Vlaamse overheid aan te vragen.

Vraag een prijsofferte aan

Wilt u elektriciteit laten leggen door onze professionals? Dan helpen we u graag verder als u belt naar 0478 65 23 83 of het contactformulier invult. Hier kunt u ook terecht om een vrijblijvende prijsofferte op maat aan te vragen.