Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Nieuwbouw

Elektriciteitswerken nieuwbouw

Je hebt een nieuwbouw-woning in Antwerpen en bent op zoek naar een erkend aannemer voor de elektriciteitswerken, dan is Helfa graag je professionele partner!

Elektriciteitswerk voor nieuwbouw uitbesteden aan een vakman is steeds een slimme zet. Met een aantrekkelijke verhouding prijs-kwaliteit, zorgt Helfa voor een vlotte werf-oplevering, volledig volgens planning en binnen het afgesproken budget.

Elektricien Antwerpen verzorgt alle elektriciteitswerken nieuwbouw

Een nieuwbouwhuis bouwen is de droom van velen. Cruciaal bij de start van het nieuwbouwproject is de planning van de uit te voeren elektriciteitswerken.

Bij nieuwbouw-elektriciteitswerken dienen alle installaties, leidingen en elektrische componenten duidelijk in kaart gebracht te worden (cfr elektrisch schema).
Als bouwheer dien je immers te beslissen:
  • waar, welke en hoeveel stopcontacten er geïnstalleerd dienen te worden
  • waar vaste elektrische apparaten komen
  • waar het ventilatiesysteem geplaatst kan worden
  • of je een airco zal installeren
  • ...

Elektriciteit nieuwbouw: info & offerte

Wens je bijkomende informatie m.b.t. elektriciteitswerken aan je nieuwbouw, dan kan Helfa professioneel advies geven. Contacteer ons vrijblijvend.
Heb je een concreet nieuwbouw-project en wens je een gedetailleerde prijsofferte voor het elektriciteitswerk? Helfa maakt je graag een offerte op maat.