Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Aannemer elektriciteit

Zoekt u een goede aannemer in of nabij Antwerpen voor het wijzigen of aanleggen van elektriciteit? Contacteer dan Helfa. Wij zijn specialist op het gebied van elektriciteitswerken en u kunt ons voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten inschakelen. Wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Antwerpen en zijn zeven dagen per week bereikbaar. Met al meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat alle elektriciteit in uw woning goed werkt.

Helfa: aannemer voor het renoveren van elektriciteit en andere elektriciteitswerken

Gaat u verbouwen? Dan denkt u wellicht niet als eerste aan het inschakelen van een aannemer voor de elektriciteit in uw huis. Toch is dit erg belangrijk. Het vernieuwen van elektriciteit tijdens een verbouwing heeft dan ook alle aandacht en expertise nodig. Het vereist ook de nodige kennis en kunde, zowel op het gebied van elektriciteit als op het gebied van normen, keuringen en wettelijke bepalingen. De aannemer van Helfa beschikt hierover en kunt u dan ook met een gerust hart inschakelen voor het renoveren van elektriciteit tijdens een verbouwing.

Elektriciteitswerken in de nieuwbouw

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor elektriciteitswerk in de nieuwbouw. Bij nieuwbouw is het van belang dat er een duidelijk elektrisch schema is, waarin bijvoorbeeld het aantal stopcontacten en de locatie ervan vermeld staat. Wij zorgen er als uw aannemer voor elektriciteit te Antwerpen voor dat de elektriciteitswerken vlot, volgens planning en binnen het afgesproken budget opgeleverd wordt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier of door te bellen naar 0478 65 23 83.