Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Aarding controleren

Wilt u graag uw elektriciteitswerken keuringsklaar maken door bijvoorbeeld de aarding te laten controleren? Of wilt u juist een aarding laten plaatsen die voldoet aan alle wettelijke eisen? Dan bent u in beide gevallen bij Helfa aan het juiste adres. Gezien wij al meer dan twintig jaar ervaring hebben, weten we alles van elektriciteitswerken in huis. Wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Antwerpen en u kunt ons zeven dagen per week bereiken.

De aarding van uw elektrische installaties plaatsen en controleren

Het is belangrijk om de aarding van uw elektrische installaties regelmatig te laten controleren na het plaatsen. Dit om de veiligheid binnen en buiten uw woning te kunnen blijven garanderen. Het is echt noodzakelijk dat uw aarding correct functioneert; het is de buffer voor elektrische schokken en overspanning. De aarding voorkomt dan ook schade aan apparatuur en eventuele verwondingen, mits deze correct is aangesloten. Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken en kunnen voor u een correcte aarding plaatsen of uw huidige aarding controleren op gebreken.

Uw installatie keuringsklaar laten maken

Het laten controleren van de aarding van uw elektrische installaties is een deel van het keuringsklaar maken van de gehele installatie. Wij kunnen voor u controleren of er defecten aan uw installaties zijn, en deze natuurlijk herstellen waar nodig. Zo zorgt u voor een veilige woning die voldoet aan alle wettelijke eisen die gelden voor elektrische installaties. Voor een keuring is het bovendien belangrijk dat u beschikt over de juiste schema‚Äôs van uw elektrische installatie. Ook dat verzorgen wij graag voor u. Voor meer informatie, of om een afspraak te maken, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0478 65 23 83

Gratis offerte