Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Algemene elektriciteitswerken in de provincie Antwerpen

Voor het verrichten van algemene elektriciteitswerken in de provincie Antwerpen, schakelt u Helfa uit Ekeren in. U kunt uiteraard zelf proberen de algemene elektriciteitswerken in uw woning te verrichten, maar het is vaak verstandiger om dit door een specialist met jarenlange ervaring te laten doen. Dan weet u zeker dat uw elektriciteitsnet goed en veilig is aangelegd en daarnaast voldoet aan alle wettelijke eisen die gesteld worden.

Met welke algemene elektriciteitswerken moet u rekening houden bij een verbouwing in Antwerpen?

Als u gaat verbouwen, is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de huidige elektrische installaties en hoe deze gerenoveerd moeten worden. Bij een keuken of badkamer moet er daarnaast rekening gehouden worden met de vochtigheid. Wij brengen alles duidelijk in kaart door middel van een ééndraadschema en helpen u de juiste beslissing te nemen op het gebied van stopcontacten en de plaatsing van elektrische apparaten. Ook is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met wettelijke bepalingen, keuringen en normen. Deze en andere algemene elektriciteitswerken kunt u gerust aan Helfa in Antwerpen toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat alles vlot, binnen het budget en volledig volgens planning wordt uitgevoerd. Dan woont u weer in een veilig huis.

Maak een afspraak

Wilt u algemene elektriciteitswerken laten uitvoeren bij u in Ekeren of elders in de provincie Antwerpen? Maak dan een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het online contactformulier in te vullen.