Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteitswerken keukens en badkamers

U woont in de regio Antwerpen en u vernieuwt uw keukens of badkamer? Natuurlijk wilt u daarbij ook de elektriciteit onder handen nemen. Dan vertrouwt u best op een vakman.

Want de elektriciteit in een keuken of badkamer is van het grootste belang. Denk maar aan de vele toestellen die u er gebruikt en de talloze lichtpunten die u er het leven makkelijker maken. Bovendien heb je in de badkamer ook nog eens het water en de vochtigheid, waarmee u rekening moet houden.

Redenen genoeg dus om op elektriciteitswerken Helfa te vertrouwen. Wij helpen u beslissen.
  • waar, welke en hoeveel stopcontacten er ge├»nstalleerd dienen te worden
  • waar vaste elektrische apparaten best komen
  • waar het ventilatiesysteem geplaatst kan worden
  • ...

Samen met u leggen we duidelijk vast welke installaties, leidingen en elektrische componenten waar liggen en brengn dat duidelijk in kaart. (cfr elektrisch schema).

Ook voor de elektriciteitswerken in nieuwbouwkeuken en -badkamer, kunt u een beroep doen op Helfa elektriciteitswerken uit Antwerpen.

Elektriciteit keukens en badkamers: info & offerte

Wens je bijkomende informatie m.b.t. elektriciteitswerken aan je nieuwbouw, dan kan Helfa professioneel advies geven. Contacteer ons vrijblijvend.

Heb je een concreet nieuwbouw-project en wens je een gedetailleerde prijsofferte voor het elektriciteitswerk? Helfa maakt je graag een offerte op maat.

Gratis offerte