Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektricien nabij Kapellen

Voor een gedegen, professionele en vakkundige elektricien in de regio Kapellen en Brasschaat zit u goed bij Helfa in Ekeren. Wij hebben jarenlange ervaring binnen ons vakgebied en kunnen u op een juiste en professionele manier helpen met diverse soorten elektriciteitswerken. Tevens zijn wij zeven dagen per week bereikbaar. Zodoende hoeft u nooit zonder stroom te zitten, ook niet in het weekend. Een persoonlijke service vinden wij dan ook zeer belangrijk; uw wensen en behoeftes moeten worden voorzien en evident doen wij daar ons uiterste best voor. Zo hebben wij onze sporen verdiend als elektricien in de regio van Kapellen, Ekeren, Brasschaat, maar ook verder in de provincie Antwerpen.

Onze elektricien komt bij u langs in Kapellen, Ekeren en Brasschaat

Het kan voorkomen dat u zelf niet veel kennis heeft over bepaalde elektriciteitswerken. Dan is het fijn om gebruik te maken van de diensten die een professioneel en gespecialiseerd bedrijf aanbiedt. Als elektricien in de regio Kapellen, Ekeren en Brasschaat hebben we een breed gamma aan diensten, waaronder:

  • Het keuringsklaar maken van de installatie, zodat wij deze kunnen controleren en bijvoorbeeld een aarding kunnen plaatsen
  • Het bedenken en uittekenen van elektrische installaties
  • Het vernieuwen en opnieuw aanleggen van uw elektriciteitswerken
  • Het implementeren van infraroodverwarming binnen uw woning

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u advies op maat geven op het gebied van verschillende elektriciteit-gerelateerde problemen. Wij zijn u graag van dienst als elektricien in de regio Ekeren, Kapellen en Brasschaat. Wilt u meer informatie of deskundig advies of komt u meer van de kanten van Deurne? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het contactformulier in te vullen. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.