Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektricien nabij Schoten en Merksem

Bent u op zoek naar een elektricien in de buurt van Merksem en Schoten? Dan zit u bij Helfa in Ekeren helemaal goed! Wij hebben jarenlange ervaring binnen de branche. Zodoende verzekeren wij u dat we op een professionele manier omgaan met problemen met uw elektriciteit. Wij voeren de nodige elektriciteitswerken uit, zodat uw elektriciteit weer naar behoren werkt.

De verschillende diensten van onze elektricien in regio Merksem en Schoten

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Een hoge servicegraad is dan ook evident binnen onze organisatie. Dit in combinatie met de nodige kennis en kunde, kunnen we u als elektricien in Merksem of Schoten op de juiste manier helpen. Wij hebben dan ook een breed gamma aan diensten binnen ons portfolio. Denk hierbij aan:

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden als elektricien in Schoten en Merksem en de brede omgeving van Antwerpen. We zijn namelijk ook nog actief in onder andere Kapellen. Voor meer informatie kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het contactformulier in te vullen. Onze vakkundige medewerkers in Ekeren staan u graag te woord en vertellen u over de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden. Tevens voorzien we u van deskundig advies op maat.