Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Een professionele elektrieker in Antwerpen

Heeft u een elektrieker nodig voor het controleren, repareren of aanleggen van de elektriciteitswerken in uw woning te Antwerpen? Schakel dan Helfa uit Ekeren in! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met elektriciteitswerken te maken heeft. Onze elektriekers hebben alle benodigde kennis en kunde in huis om u te helpen en voorzien u graag van professioneel advies.

Schakel onze elektrieker in voor de elektriciteitswerken in uw woning te Antwerpen

Als elektrieker zijn we werkzaam in de wijde omgeving van Antwerpen en kunt u ons voor verschillende werkzaamheden inschakelen. Zo voeren we elektriciteitswerken uit tijdens de renovatie of verbouwing van uw woning, bijvoorbeeld in uw badkamer of keuken. Ook stellen we elektriciteitsschema’s op tijdens nieuwbouwprojecten. Ook de volgende taken behoren tot onze dienstverlening:

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van onze elektrieker in regio Antwerpen? Of wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het online contactformulier in te vullen. Wij zorgen graag voor een correct functionerende en veilige elektriciteitsinstallatie.