Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Keuringsklaar maken

Reken op de experts van Helfa om uw elektrische installatie keuringsklaar te maken. Onze vakmensen maken uw installatie helemaal klaar zodat deze met vlag en wimpel slaagt voor de keuring van de daartoe erkende instantie. U kunt ons hiervoor zeven dagen van de week inschakelen in regio Antwerpen. Lees verder en ontdek hoe wij uw installatie klaar maken voor de officiële keuring.

Wat houdt het keuringsklaar maken van uw installatie in?

Hoewel onze experts de keuring niet zelf uitvoeren, weten ze als geen ander hoe uw installatie keuringsklaar te maken. Dit houdt in dat wij uw installatie nakijken op mogelijke mankementen. Wordt een probleem opgespoord, dan voeren we meteen ook de nodige herstellingswerken uit. Zo bent u verzekerd van een veilige installatie conform de wettelijke eisen.

Elektriciteitsschema tekenen voor de keuring

Om uw installatie keuringsklaar te maken, is het natuurlijk belangrijk dat deze op een correcte manier wordt geplaatst. Om dit te garanderen moet een elektriciteitsschema worden opgesteld, bestaande uit een ééndraadschema en een situatieschema. Deze elektrische schema's dienen op maat van de woning opgemaakt te worden en bieden een overzicht van de aanwezige elementen en hun locatie. Ook dit is een taak die u met een gerust hart overlaat aan Helfa. We zorgen dat alle componenten allemaal netjes worden uitgedacht en uitgetekend om een veilige installatie te garanderen. Een elektriciteitsschema toont onder andere de volgende componenten:

  • Bedradingen elektriciteit
  • Lichtschakelingen
  • Lichtpunten
  • Stopcontacten
  • Differentieelschakelaars
  • Aarding

Uw partner voor elektriciteitswerken in regio Antwerpen

Een elektrische installatie keuringsklaar maken doet u niet enkel voor de eerste ingebruikname, maar ook na een wijziging van de installatie of grote renovatie. Ook in die gevallen doet u beroep op een vakman van Helfa. Aarzel niet en contacteer ons voor bijkomende info met betrekking tot schema’s van de elektriciteit voor nieuwbouw of renovatie. Wij zorgen zelfs voor een afspraak met het keuringsorganisme zodat u hier zelf niets voor hoeft te doen. Wenst u een idee van de kostprijs te krijgen, dan maken we graag een offerte op maat! Bel ons hiervoor op 0478 65 23 83 of vul het contactformulier in.

Gratis offerte