Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Installateur van een laadpaal in Antwerpen

Wanneer u op zoek bent naar een erkend installateur van een laadpaal in Antwerpen, is Helfa uit Ekeren uw betrouwbare partner om uw laadpaal te komen plaatsen. Of u nu een particulier bent met een elektrische auto of een bedrijf dat duurzame laadoplossingen voor zijn werknemers of klanten zoekt, wij bieden een volledige service voor het installeren van laadpalen. Van advies en planning tot installatie en onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw laadstation optimaal functioneert.

Laadpalen thuis         Laadpalen Parking

Wie kan rekenen op ons als erkend installateur van een laadpaal?

Elke klant die op zoek is naar duurzame en flexibele laadoplossingen kan bij ons als erkend installateur terecht. Zowel particulieren als bedrijven profiteren van onze expertise als installateur van een laadpaal. We bieden schaalbare oplossingen die meegroeien met uw behoeften, zodat u altijd verzekerd bent van de beste laadmogelijkheden voor uw elektrische voertuigen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in de installatie van publieke laadpalen, die een essentiële rol spelen in het toegankelijk maken van elektrisch rijden voor een breder publiek. Met onze op maat gemaakte oplossingen voor publieke laadinfrastructuur dragen we bij aan een duurzame toekomst en verzekeren we dat elektrische voertuigen efficiënt en gemakkelijk kunnen worden opgeladen, waar en wanneer dat nodig is. Twijfel dan ook niet langer om door ons een laadpaal te laten plaatsen.

Bestaan er subsidies of premies voor de installatie van laadpalen?

Op dit moment bestaan er helaas nog geen subsidies voor de installatie van laadpalen thuis. Voor bedrijven is de situatie anders; de aankoop en het installeren van laadpalen is volledig aftrekbaar, wat een significante stimulans biedt om te investeren in elektrische laadinfrastructuur.

Wat is de oplaadtijd van elektrische laadpalen?

De tijd die nodig is voor het opladen van uw elektrische auto kan aanzienlijk variëren afhankelijk van het type laadstation. Met een laadstation is uw elektrische auto doorgaans binnen vier tot zes uur volledig opgeladen, terwijl dit via een gewoon stopcontact gemiddeld tien uur duurt. Dit verschil benadrukt het belang en de efficiëntie van een professioneel geïnstalleerde laadpaal.

Hoeveel kost het opladen van mijn elektrische auto?

Het opladen van een elektrische auto kost gemiddeld €3,8 tot €4,6 per 100 km. Hoewel uw energiefactuur zal stijgen, blijven de kosten beduidend lager in vergelijking met het rijden op fossiele brandstoffen. Een laadpaal laten installeren, is dus een investering die zich dus op termijn terugbetaalt door lagere gebruikskosten.

Vraag een offerte aan voor uw laadoplossing

Bent u klaar om de overstap te maken naar een duurzamere en kostenefficiëntere manier van rijden? Vraag een offerte aan bij Helfa voor de installatie van uw laadpaal. Onze elektrieker staat klaar om u te adviseren over de beste laadoplossing voor uw situatie en om een naadloze installatie te garanderen. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe eenvoudig het is om uw elektrische auto op te laden met uw eigen laadstation.