Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

LAADPALEN THUIS

Dankzij onze laadstations kunt u uw elektrisch voertuig veilig en gemakkelijk opladen.

Laadoplossingen voor thuis zijn niet alleen van belang voor particulieren. Leasingmaatschappijen zijn meer en meer genoodzaakt veilige opties te kunnen aanbieden voor privatief laden. Autoconstructeurs hebben behoefte aan kostenefficiƫnte, veilige oplossingen met performante prestaties en perfecte dienstverlening.

Thuis veilig je elektrische of hybride wagen opladen vergt de installatie van een laadstation met afdoende veiligheidstools. Een laadstation is voorzien van aangepaste bekabeling en een mode 3 controller die zorgt voor gecontroleerd laden. Hierdoor is veiliger en sneller laden mogelijk dan via een gewoon 230V-stopcontact met bestaande bekabeling.

Elk laadtoestel van EV-Point is voorzien van een energiezuinig LED-lampje dat de status van het laden weergeeft. Veilig en sneller laden.

De geconsumeerde stroom kan al dan niet worden doorgerekend, en daarom bestaan er verschillende types toestellen.

Wij bieden verschillende laadoplossingen voor elektrische auto's: laadpalen, software en services. Onze laadpalen zijn geschikt voor iedere elektrische auto, werken op slimme software en worden ge??nstalleerd en onderhouden door gecertificeerde installateurs.