Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Laadpalen voor thuis

Onze auto-laadpaal kunt u gebruiken als thuislader om zo uw elektrische auto veilig en gemakkelijk bij u thuis in Antwerpen op te laden. Laadoplossingen voor thuis zijn niet alleen van belang voor particulieren. Ook leasingmaatschappijen zijn meer en meer genoodzaakt om veilige opties te kunnen aanbieden voor privatief laden. Daarnaast hebben ook autoconstructeurs behoefte aan kosteneffici├źnte, veilige oplossingen met performante prestaties en perfecte dienstverlening. Een laadstation, ook wel thuislader, biedt dan ook de perfecte oplossing voor elke elektrische auto in Antwerpen.

Veilig en snel uw auto opladen met een laadpaal bij u thuis in Antwerpen

Wanneer u bij u thuis in Antwerpen veilig uw elektrische of hybride auto wilt opladen, vergt dit de installatie van een laadstation met afdoende veiligheidstools. Een laadstation is voorzien van aangepaste bekabeling en een mode-3 controller die zorgt voor gecontroleerd laden. Hierdoor is veiliger en sneller laden mogelijk dan via een gewoon 230V-stopcontact met bestaande bekabeling. Elk laadtoestel van EV-Point is voorzien van een energiezuinig ledlampje dat de status van het laden weergeeft. Dit zorgt ervoor dat u uw auto bij u thuis in Antwerpen veilig en snel kunt laden met onze laadpaal. 

Welk soort laadstation is het meest geschikt voor uw auto in Antwerpen?

Bij Helfa in Ekeren bieden we verschillende laadoplossingen voor elektrische auto's: laadpalen, software en services. Onze thuislader is geschikt voor iedere elektrische auto, werkt op slimme software en wordt ge├»nstalleerd en onderhouden door gecertificeerde installateurs in Antwerpen. Onze laadpalen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Wilt u een klassiek model voor uw elektrische auto in Antwerpen, waarbij de thuislader op een paal staat, of kiest u juist voor een laadstation voor aan de muur? Bij ons is het allemaal mogelijk. 

Contacteer ons en informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd of een auto-laadpaal bij u thuis of bij uw bedrijf in Antwerpen geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze laadoplossingen en bekijken samen welk type laadstation het best past bij uw auto in Antwerpen. U bereikt ons door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het online contactformulier in te vullen. We horen graag van u!