Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteitswerken nieuwbouw

Je hebt een nieuwbouw-woning in Antwerpen en bent op zoek naar een erkend aannemer voor de elektriciteitswerken, dan is Helfa graag je professionele partner!

Elektriciteitswerk voor nieuwbouw uitbesteden aan een vakman is steeds een slimme zet. Met een aantrekkelijke verhouding prijs-kwaliteit, zorgt Helfa voor een vlotte werf-oplevering, volledig volgens planning en binnen het afgesproken budget.

Onze elektricien verzorgt de elektriciteit van uw nieuwbouw in regio Antwerpen

Een nieuwbouwhuis is de droom van velen. Cruciaal bij de start van een nieuwbouw in regio Ekeren is de planning van het leggen van de elektriciteit. Bij nieuwbouw-elektriciteitswerken dienen alle installaties, leidingen en elektrische componenten duidelijk in kaart gebracht te worden via een elektrisch schema. U zorgt daarmee namelijk dat uw nieuwbouw meteen keuringsklaar is en dat toekomstige herstelwerken aan uw elektriciteit ook vlot en doeltreffend worden uitgevoerd dankzij het elektriciteitsplan. Als bouwheer dient u immers te beslissen:

  • Waar, welke en hoeveel stopcontacten er geïnstalleerd dienen te worden
  • Waar vaste elektrische apparaten komen
  • Waar het ventilatiesysteem wordt
  • Of u een airco gaat installeren

Schakel ons professionele team in

Wanneer u bijkomende informatie wenst met betrekking tot de elektriciteit in uw nieuwbouw, dan geeft Helfa in Ekeren u graag professioneel advies. Contacteer ons vrijblijvend. Heeft u een concreet nieuwbouwproject en wenst u een gedetailleerde prijsofferte voor het elektriciteitswerk? Wij stellen een offerte op maat op. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het online contactformulier in te vullen.

Gratis offerte