Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteitswerken nieuwbouw

Je hebt een nieuwbouw-woning in Antwerpen en bent op zoek naar een erkend aannemer voor de elektriciteitswerken, dan is Helfa graag je professionele partner!

Elektriciteitswerk voor nieuwbouw uitbesteden aan een vakman is steeds een slimme zet. Met een aantrekkelijke verhouding prijs-kwaliteit, zorgt Helfa voor een vlotte werf-oplevering, volledig volgens planning en binnen het afgesproken budget.

Onze elektricien verzorgt de elektriciteit van uw nieuwbouw in regio Antwerpen

Een nieuwbouwhuis is de droom van velen. Cruciaal bij de start van een nieuwbouw is de planning van het leggen van de elektriciteit. Bij nieuwbouw-elektriciteitswerken dienen alle installaties, leidingen en elektrische componenten duidelijk in kaart gebracht te worden, via een elektrisch schema. U zorgt daarmee namelijk dat uw nieuwbouw meteen keuringsklaar is en dat toekomstige herstelwerken aan uw elektriciteit ook vlot en doeltreffend worden uitgevoerd dankzij het duidelijke schema.

Als bouwheer dient u immers te beslissen:

  • Waar, welke en hoeveel stopcontacten er geïnstalleerd dienen te worden
  • Waar vaste elektrische apparaten komen
  • Waar het ventilatiesysteem geplaatst kan worden
  • Of u een airco gaat installeren

Schakel ons professionele team in

Wenst u bijkomende informatie met betrekking tot elektriciteitswerken aan uw nieuwbouw, dan kan Helfa professioneel advies geven. Contacteer ons vrijblijvend. Heeft u een concreet nieuwbouwproject en wenst u een gedetailleerde prijsofferte voor het elektriciteitswerk? Helfa maakt graag een offerte op maat. Twijfel daarom zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het online contactformulier in te vullen.

Gratis offerte