Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteit onder handen bij uw renovatie in Ekeren

Heeft u al nagedacht over de elektriciteit bij de renovatie van uw woning in regio Ekeren? Bij verbouwingswerken aan de woning is het vernieuwen van elektriciteit een uiterst belangrijk onderdeel. Elektriciteitswerken bij renovaties vergen de volledige aandacht en dit vanaf de startfase van het project. Helfa helpt u hier graag bij!

Kies voor een specialist in elektriciteit bij uw renovatie in Ekeren

Een correcte renovatieplanning in tijd en ruimte is essentieel bij verbouwingen. Pas dan kunnen - volgens het opgestelde elektriciteitsschema - de elektriciteitswerken worden aangevat. Doe hiervoor een beroep op een aannemer in Ekeren die gespecialiseerd is in elektriciteit bij een renovatie! Wij hebben jarenlange ervaring met diverse bouwprojecten en we zorgen ervoor dat uw woning keuringsklaar is. Hierbij voorzien we de bedradingen, lichtpunten en de nodige stopcontacten en waar nodig leggen we de elektriciteit opnieuw aan. Gaat er iets mis met een van de elektrische installaties? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een kundig elektricien.

Vraag een offerte aan

Het renoveren van elektrische installaties bij verbouwings- of renovatiewerken vergt kennis en kunde, niet alleen inzake elektriciteit, maar ook met betrekking tot wettelijke bepalingen, normen en keuringen. Als aannemer in algemene elektriciteit biedt Helfa in Ekeren de oplossing aan voor uw renovatie in alle veiligheid. Vraag een offerte op maat aan! Heeft u vragen over de verschillende elektriciteitswerken? Bel dan naar 0478 65 23 83 of vul het online contactformulier in.