Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteit renovatie

Heeft u al nagedacht over de elektriciteit bij de renovatie van uw woning? Bij verbouwingswerken aan de woning is het vernieuwen van elektriciteit een uiterst belangrijk onderdeel. Elektriciteitswerken bij renovaties vergen de volledige aandacht en dit vanaf de startfase van het project.

Kies voor een specialist in elektriciteit bij uw renovatie

Een correcte renovatieplanning in tijd en ruimte is essentieel bij verbouwingen, pas dan kunnen - volgens het opgestelde schema elektriciteit - de elektriciteitswerken worden aangevat. Hierbij voorzien we de bedradingen, lichtpunten en de nodige stopcontacten. Doe beroep op een vakman in renovatie van elektriciteit. We hebben dan ook een jarenlange ervaring met diverse bouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat uw woning keuringsklaar is. Gaat er iets mis met een van de elektrische installaties? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een kundig elektricien.

U gaat verbouwen? Helfa renoveert uw elektrische installatie!

Het renoveren van elektrische installaties bij verbouwings- of renovatiewerken vergt kennis en kunde, niet alleen inzake elektriciteit, maar tevens ook met betrekking tot wettelijke bepalingen, normen en keuringen. Als aannemer in algemene elektriciteit biedt Helfa de oplossing voor renovatiewerken in alle veiligheid. Vraag een gedetailleerde offerte op maat aan. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening in de regio Antwerpen? Bel dan naar 0478 65 23 83 of vul het online contactformulier in.

Gratis offerte