Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteitsschema

U kunt bij ons een correct elektriciteitsschema laten maken voor u elektriciteit laat leggen in uw woning in Antwerpen. Het uitwerken en tekenen van een elektrisch schema voor uw elektrische installatie in regio Antwerpen is niet altijd zo evident. Er moet met verschillende elementen rekening gehouden worden. U schakelt voor het laten maken van uw elektrisch schema dan ook het best een specialist in. Bij Helfa in Antwerpen hebben we jarenlange ervaring met elektriciteitswerken en elektriciteitsschema’s. Wij tekenen dan ook graag een elektrisch schema voor uw elektrische installatie in Antwerpen, conform de wettelijke eisen. Buiten de bestaande standaardschema’s kunt u ook een elektriciteitsschema op maat van de woning laten maken. Ook zo’n type elektrisch schema kunnen wij voor u in Antwerpen tekenen. Reken op onze expertise wanneer u een elektriciteitsschema wilt laten maken!Een elektriciteitsschema laten maken voor de keuring en plaatsing van uw installatie in regio Antwerpen

Een elektriciteitsschema is een grafische voorstelling van de elektrische installatie. Het is dan ook belangrijk een dergelijk elektriciteitsschema te laten opstellen en tekenen voor het plaatsen van de installatie. Dit schema bevat namelijk gegevens voor een correcte aansluiting, bediening en gebruik. Het schema van een elektrische installatie bestaat steeds uit twee onderdelen. Dit zijn het ééndraadschema en situatieschema. Dit eerste schema voor elektriciteit toont de belangrijke componenten van de elektrische installatie van uw woning in Antwerpen, zoals leidingen, kabels en andere elementen. Het andere elektrisch schema dat u kunt laten maken, is een grondplan van de woning waarop de verschillende elementen van het eerste schema zijn aangeduid.

Het teken van een elektrisch schema in Antwerpen is belangrijk voor de keuring

Het tekenen van een elektrisch schema is strikt noodzakelijk voordat u uw elektrische installatie in Antwerpen laat keuren. Deze keuring is verplicht voordat de installatie in gebruik kan worden genomen. Ook na veranderingen aan de installatie is een keuring verplicht. Het is daarom altijd verstandig om uw elektriciteitsschema te laten maken en tekenen door een van de elektriciens van ons bedrijf in Ekeren, in de provincie Antwerpen.

Vraag een offerte aan voor het tekenen van een elektrisch schema in Antwerpen

In groot Antwerpen rekent u op Helfa voor het laten maken van een elektriciteitsschema en andere elektriciteitswerken voor een keuring. Via een dergelijke keuring garanderen we een veilige en correct functionerende elektrische installatie. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het opstellen van een schema voor uw elektrische installatie in Antwerpen! Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0478 65 23 83 of via het contactformulier.