Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteitsschema

Voor u elektriciteit laat leggen in uw woning, is het belangrijk een correct elektriciteitsschema te laten maken. Het uitwerken en tekenen van een elektrisch schema voor uw elektrische installatie in regio Antwerpen is niet altijd zo evident. Er moet met verschillende elementen rekening gehouden worden. U schakelt hiervoor dan ook het best een specialist in. Bij Helfa in Ekeren hebben we jarenlange ervaring met elektriciteitswerken en elektriciteitsschema’s. Wij tekenen dan ook graag een elektrisch schema voor uw elektrische installatie in Antwerpen, conform de wettelijke eisen. Buiten de bestaande standaardschema's dienen elektrische schema's op maat van de woning te worden opgesteld. Reken op onze expertise wanneer u een elektriciteitsschema wilt laten maken!

Een elektriciteitsschema laten maken voor de keuring en plaatsing van uw installatie in regio Antwerpen

Een elektriciteitsschema is een grafische voorstelling van de elektrische installatie. Het is dan ook belangrijk een dergelijk schema te laten opstellen voor het plaatsen van de installatie. Dit schema bevat namelijk gegevens voor een correcte aansluiting, bediening en gebruik. Het schema van een elektrische installatie bestaat steeds uit twee onderdelen:

  • Eéndraadschema: dit schema toont de belangrijke componenten van de elektrische installatie, zoals leidingen, kabels en andere elementen.
  • Situatieschema: dit is een grondplan van de woning waarop de verschillende elementen van het ééndraadschema zijn aangeduid.

Het tekenen van een elektrisch schema is strikt noodzakelijk voordat u uw elektrische installatie in Antwerpen laat keuren. Deze keuring is verplicht voordat de installatie in gebruik kan worden genomen. Ook na veranderingen aan de installatie is een keuring verplicht. Het is daarom altijd verstandig om uw elektriciteitsschema te laten maken door een van de elektriciens van ons bedrijf in Ekeren, in de provincie Antwerpen.

Vraag een offerte aan voor het tekenen van een elektrisch schema in Antwerpen

In groot Antwerpen rekent u op Helfa voor het laten maken van een elektriciteitsschema en andere elektriciteitswerken voor een keuring. Via een dergelijke keuring garanderen we een veilige en correct functionerende elektrische installatie. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het opstellen van een schema voor uw elektrische installatie in Antwerpen!  Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0478 65 23 83 of via het contactformulier.