Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Algemene elektriciteitswerken in regio Antwerpen

Voor het verrichten van algemene elektriciteitswerken in de regio Antwerpen, kunt u Helfa inschakelen. U kunt uiteraard zelf proberen de algemene elektriciteitswerken in uw woning te verrichten, maar het is vaak verstandiger om dit door een specialist met jarenlange ervaring te laten doen. Dan weet u zeker dat uw elektriciteitswerken goed en veilig zijn aangelegd en daarnaast voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden.

Algemene elektriciteitswerken in Antwerpen door de specialisten van Helfa

U kunt ons inschakelen voor de algemene elektriciteitswerken tijdens een verbouwing in de regio Antwerpen. Als u gaat verbouwen, is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de huidige elektrische installaties en hoe deze gerenoveerd moeten worden. Het vereist dan ook de nodige kennis, kunde en aandacht. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met wettelijke bepalingen, keuringen en normen. Dit kunt u gerust aan Helfa toevertrouwen; wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en zorgen ervoor dat alles vlot, binnen het budget en volledig volgens planning wordt opgeleverd. Dan woont u weer in een veilig huis.

Keukens en badkamers

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de algemene elektriciteitswerken in de badkamer of keuken, in de regio Antwerpen. In een keuken en badkamer moet natuurlijk rekening gehouden worden met de vochtigheid. Wij brengen alles duidelijk in kaart en helpen u met het maken van beslissingen op het gebied van stopcontacten en de plaatsing van elektrische apparaten. Wilt u een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie aanvragen? Bel dan naar 0478 65 23 83.