Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektricien in Antwerpen

De elektricien van Helfa uit Antwerpen is werkzaam in de wijde omgeving van Antwerpen. In het geval van elektriciteitsproblemen, begrijpen we dat u snel een oplossing wilt vinden. Daarom kunt u ons zeven dagen per week bereiken. Wanneer u ons inschakelt, maken we zo snel mogelijk een afspraak met u om de elektriciteitsproblemen op te lossen of andere elektriciteitswerken te verrichten. Wij hebben jarenlange ervaring en u kunt van ons dan ook een professionele en kwalitatief hoogwaardige werkwijze verwachten.

Schakel de hulp in van onze elektricien bij uw verbouwing in Antwerpen

Wij zijn als elektricien werkzaam in de wijde omgeving van Antwerpen, waaronder in Schoten en Kapellen, maar ook net over de Nederlandse grens komen wij graag bij u langs. U schakelt ons in voor verschillende soorten diensten. Denk hierbij aan:

  • Elektriciteitswerken tijdens een renovatie
  • Elektriciteitswerken bij een nieuwbouwhuis
  • Elektriciteitswerken in een badkamer of keuken

Laat uw elektrische installaties keuringsklaar maken

U kunt onze elektricien uit Antwerpen ook inschakelen om bij u in Antwerpen elektrische installaties keuringsklaar te maken. Hierbij kunt u denken aan het controleren van de aarding en de zekeringkast. Wij controleren dan op mogelijke mankementen en voeren waar nodig herstellingswerkzaamheden uit. We zorgen ervoor dat uw woning weer volledig voldoet aan alle wettelijke eisen voor elektrische installaties, zodat het risico op elektrisering en brandgevaar vermindert. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0478 65 23 83.