Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektrische keuring Antwerpen

Elektrische installaties hebben af en toe een keuring nodig, en daar schakelt u in de omgeving van Antwerpen Helfa voor in. Wij hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring in het keuren van elektrische installaties. Het is belangrijk om dit regelmatig te laten doen, zodat de veiligheid ervan gewaarborgd kan worden. We zijn zeven dagen per week bereikbaar, waardoor het makkelijk is om een afspraak te maken die u goed uitkomt.

Elektrische installaties onderwerpen aan een keuring in uw woning in Antwerpen

Hebben uw elektrische installaties een keuring nodig in uw woning te Antwerpen? Bent u benieuwd of alles nog naar behoren functioneert? Dan kunt u Helfa inschakelen om een elektrische keuring uit te voeren. Zo kunnen wij de bedradingen van de elektriciteit controleren, lichtschakelingen, lichtpunten, stopcontacten, aarding en differentieelschakelaars controleren. Wij kunnen dan ook een elektrisch schema op maat uittekenen.

Uw installatie keuringsklaar maken

Wij kunnen niet alleen uw elektrische installatie aan een keuring onderwerpen, wij kunnen deze ook keuringsklaar maken. Bijvoorbeeld door de aarding te controleren, schema’s te tekenen of de differentieelschakelaar te vervangen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0478 65 23 83 of het contactformulier in te vullen. Wij verzorgen graag de keuring van de elektrische installaties in uw woning in Antwerpen.