Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

THUISBATTERIJEN

Thuisbatterijen kunnen zeker interessant zijn als je al zonnepanelen hebt. Ze bieden verschillende voordelen en kunnen je helpen om optimaal gebruik te maken van de opgewekte zonne-energie. Hier zijn een paar redenen waarom thuisbatterijen interessant kunnen zijn:


  1. Energieopslag: Met een thuisbatterij kun je de overtollige elektriciteit die je zonnepanelen opwekken opslaan in plaats van terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Deze opgeslagen energie kan vervolgens worden gebruikt wanneer je zonnepanelen minder of geen elektriciteit produceren, zoals 's nachts of op bewolkte dagen. Dit kan je zelfvoorziening vergroten en je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen.
  2. Eigen verbruik maximaliseren: Met een thuisbatterij kun je de opgewekte zonne-energie direct gebruiken op het moment dat deze wordt geproduceerd, in plaats van het naar het net te sturen. Hierdoor verhoog je je eigen verbruik van duurzame energie en verlaag je je energiekosten. Je hoeft immers minder elektriciteit van het net te betrekken.
  3. Energieonafhankelijkheid: Met een thuisbatterij kun je zelfvoorzienend worden op het gebied van elektriciteit. In geval van een stroomstoring kun je nog steeds elektriciteit gebruiken, omdat je je opgeslagen energie kunt benutten

U kan terecht bij Helfa voor zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Wij zijn werken in de ruime regio van Antwerpen. U kan ons vrijblijvend contacteren voor een gratis offerte op maat.