Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteitsmeter verzwaren

Als u graag apparaten met meer vermogen aan wilt sluiten op uw elektriciteitsnetwerk, kunt u uw elektriciteitsmeter laten verzwaren. Deze kan dan meer vermogen aan, zonder dat er kortsluiting of brandgevaar ontstaat. U kunt Helfa inschakelen om uw elektriciteitsmeter te laten verzwaren. Dit is namelijk precisiewerk dat de nodige kennis en kunde vereist. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring, dus u kunt deze klus zeker aan onze specialisten overlaten.

Elektriciteitsmeter verzwaren om apparaten met meer vermogen aan te sluiten

Heeft u een groot apparaat met veel vermogen aangeschaft? Bijvoorbeeld een droogkast of een afwasmachine? Dan is het misschien een goed idee om een elektriciteitsmeter te laten verzwaren. Dit kunt u het best laten doen door een specialist met jarenlange ervaring. Het is dan ook verstandig om te kijken of u een nieuwe differentieelschakelaar nodig heeft. Schaft u namelijk zware huishoudelijke apparaten aan, dan wordt uw elektrische installatie altijd voorzien van een aparte aardlekschakelaar.

Schakel Helfa in

Wanneer u dus een groot apparaat aanschaft, kies er dan voor om uw elektriciteitsmeter te laten verzwaren, om het vermogen te verhogen en de veiligheid te kunnen blijven garanderen. Laat uw elektriciteitsmeter verzwaren door Helfa, dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0478 65 23 83.