Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektriciteitsplan laten tekenen in Antwerpen

Een elektriciteitsplan tekenen laat u over aan een specialist in elektriciteitswerken, zoals Helfa uit Antwerpen. Wij zijn uw contact in de regio als u start met een bouw- of verbouwproject. Ontdek snel onze dienstverlening en vraag een prijsofferte aan voor uw plannen. 

Waarom laat u een elektriciteitsplan tekenen voor uw project in Antwerpen?

Voor u elektriciteit laat leggen, is het belangrijk dat u een elektriciteitsplan laat tekenen. Dit document is namelijk verplicht voor de keuring. Een elektriciteitsplan bestaat uit een ééndraadschema en situatieschema. Met deze schema’s creëert u een duidelijk overzicht van de gehele elektriciteitsinstallatie. Het is dan ook een handig hulpmiddel bij de uiteindelijke installatie.

Maak uw woning keuringsklaar

Het tekenen van een elektriciteitsplan is een belangrijke stap voor de elektriciteitskeuring van uw pand in Antwerpen. Daarnaast voeren wij ook een grondige controle uit van uw installatie en herstellen we de mogelijke mankementen. Zo bent u helemaal klaar voor de keuring en voldoet de elektriciteit aan alle wettelijke bepalingen. Ook bent u zeker dat er geen risico bestaat op brandgevaar of elektrisering.

Vertel ons alles over uw project

Wilt u ons inschakelen voor het uittekenen van een elektriciteitsplan of het uitvoeren van andere elektriciteitswerken bij u in Antwerpen, zoals het verzwaren van de elektriciteitsmeter? Vertel ons dan alles over uw plannen door te bellen naar 0478 65 23 83 of het contactformulier in te vullen. Samen zorgen we voor een oplossing die aansluit bij uw situatie.