Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Elektrische laadpalen in Antwerpen

Bij Helfa bieden we elektrische laadpalen aan voor het opladen van uw auto in Antwerpen. De laadstations zorgen ervoor dat u uw elektrisch voertuig veilig, makkelijk en snel kunt opladen, gewoon bij u thuis of bij uw bedrijf. We bieden duurzame, schaalbare en flexibele laadoplossingen en denken graag met u mee voor een oplossing op maat.

Eenvoudig uw elektrische auto opladen met onze laadpalen in Antwerpen

Onze laadoplossingen zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven. Niet alleen voor thuis is een laadpaal ideaal, ook leasingmaatschappijen en autoconstructeurs maken er graag gebruik van. Wanneer u uw elektrische auto veilig en gemakkelijk wilt opladen, heeft u bij ons bedrijf in Antwerpen keuze uit verschillende laadpalen. Zo bieden we klassieke modellen aan die op een paal staan, maar ook voor laders die aan de muur bevestigd kunnen worden, kunt u bij ons terecht. Voor welke optie u ook kiest, het laadstation is hoe dank ook voorzien van aangepaste bekabeling en een mode-3 controller die zorgt voor gecontroleerd laden.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies

Bent u ook op zoek naar een veilige en efficiƫnte laadoplossing voor het opladen van uw elektrische auto in Antwerpen? De specialisten van Helfa in Antwerpen helpen u graag verder! Wanneer u belt naar 0478 65 23 83 vertellen we u meer over onze elektrische laadpalen in Antwerpen en voorzien we u van deskundig advies op basis van uw wensen. Ook kunt u het online contactformulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.