Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Laadpalen voor uw bedrijf in Antwerpen

Wilt u laadpalen voor elektrische wagens laten plaatsen bij uw bedrijf in Antwerpen? Zoekt u een specialist die deze laadstations levert en installeert? Dan zit u bij Helfa in Ekeren goed! Wij verzorgen verschillende elektriciteitswerken bij zowel particulieren als bedrijven. Door de toename van elektrische auto’s merken we dat ook de vraag naar laadstations toeneemt. Daarom bieden wij verschillende types laadpalen aan die door onze gecertificeerde installateurs bij uw pand worden geplaatst.

Verschillende types laadpalen voor uw bedrijf in Antwerpen

Met onze laadpalen bieden we duurzame, flexibele en schaalbare oplossingen voor bedrijven in de regio. Voor bedrijven is de aankoop en installatie van laadpalen daarnaast 100% aftrekbaar. We bieden verschillende modellen laadpalen aan. Wilt u een klassiek model, waarbij de lader op een paal staat? Of kiest u juist voor een lader die aan de muur bevestigd kan worden? Bij Helfa in Ekeren kan het allemaal. Onze adviseurs kijken samen welke laadpalen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf in Antwerpen en voorzien u van gedegen advies. 

Contacteer ons bij vragen

Heeft u vragen over het installeren van laadpalen bij uw bedrijf in Antwerpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het contactformulier in te vullen. We horen graag van u!