Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0478 65 23 83

Laadpaal laten installeren in Antwerpen

Wilt u een laadpaal laten installeren bij uw pand in Antwerpen? Wij helpen u graag verder! Bij Helfa in Antwerpen bieden we verschillende laadoplossingen aan om het opladen van uw elektrische wagen veilig, makkelijk en snel te maken. De laadstations zijn geschikt voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Zo hebben bijvoorbeeld ook leasingmaatschappijen en autoconstructeurs behoefte aan efficiƫnte oplossingen. Wij regelen de volledige installatie en plaatsen de laadpaal op uw gewenste locatie in regio Antwerpen. Uw wensen staan hierbij centraal.

Uw laadpaal laten installeren en plaatsen door gecertificeerde installateurs in Antwerpen

Wanneer u door onze professionals in Antwerpen een laadpaal laat plaatsen en installeren, krijgt u een laadstation dat voorzien is van aangepaste bekabeling en een mode-3 controller. Deze controller zorgt voor gecontroleerd laden. Ook heeft elk laadtoestel een energiezuinig ledlampje dat de status van het laden weergeeft. Na de installatie van een laadpaal bij uw pand in Antwerpen is uw elektrische auto binnen vier tot zes uur opgeladen. Onze laadpalen zijn geschikt voor iedere elektrische wagen, werken op slimme software en de installatie wordt verricht door ervaren en gecertificeerde installateurs in Antwerpen. Doordat we verschillende laadoplossingen aanbieden, heeft u de keuze uit diverse modellen. Zo hebben we klassieke laadpalen, die op een paal staan, maar ook voor laders die aan de muur bevestigd moeten worden, kunt u bij ons terecht. 

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Voor de installatie van een laadpaal komen onze installateurs uit Antwerpen graag bij u langs in Antwerpen. Neem hiervoor contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 0478 65 23 83 of door het contactformulier in te vullen. Ook wanneer u vragen heeft of deskundig advies wilt, bereikt u ons op deze manier. Samen kijken we welk type laadpaal het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand in Antwerpen en installeren en plaatsen we het laadstation op een professionele manier.